Nejnovější recenze ze sekce Sady nářadí do dílny
plní to k čemu je určen
- Zatím bez problémů
- Vybavenost
- Kufřík vše na jednom místě
- Male, lehké skladné
- Neobsahuje Aku vrtačku
Sada nářadí HOME PINK 128 překvapilo. Měla jsem jen jeden šroubovák, takže velká spokojenost. Různé druhy šroubováků, a ještě mnoho druhů nářadí..opravdu velký výběr Zatím jsem použila jen kladívko, pilku, a bity na uku vrtačku a super.
Jediná nevýhoda je, že kufřík neobsahuje Aku vrtačku, tudíž sice bity jsou součástí, ale vrtačka Ne.
Obsahuje i vruty a hřebíčky, hmoždinky v růžové barvě..nakonec jsem si i tu barvu zamilovala ?❤️
- Barva
- Design
- Funkčnost
Sada nářadí Home pink 128 je vhodná pro každou ženu. Pro domácí kutilky. Kufřík je pevný a moc hezký. Líbí se mi, že obsahuje vše potřebné. Překvapila mě i kvalita nářadí. Nůžky opravdu střihají, nůž opravdu řeže... Rozhodně doporučuji. Největší plus vidím v barvě. Za mě ANO.
- Vzhled
- Materiál
- Kvalita
- Barva
- Vybavenost
Perfetkně vybavená sada nářadí. Líbí se mi barevné provedení, systém otevírání a také kvalita nářadí. Byla jsem velice mile překvapena. Do kufříku se toho vejde až převapivě hodně a i tak je nářadí přehledné a drží pevně na místě. Určitě mohu doporučit.
- Efektní skladný "pink" kufřík,
- Dobré uspořádání nářadí
- Kvalitní materiál
- Vše co potřebuji v jednom
- Náhradní pilky a nože do skalpelu
- Má i hvězdičkové šroubováky
- Problikává malinká svítilna
Všechno potřebné nářadí v domácnosti v jednom úžasném, logicky uspořádaném kufříku. Nezaměnitelné, žádný muž si nepřivlastní Vaše ryze ženské nářadí, hned si svoje růžové poznáte. Překvapilo mně, kolik nářadí se do něj vejde. Je z kvalitního materiálu a dobře se s ním pracuje. Kufřík je skladný, takže se vejde i do většího šuplíku. Vlastně jsem zde našla všechno, co jsem potřebovala. Jen svítilna mně trochu problikávala, nějaký špatný kontakt s baterií, ale již opraveno a svítí krásně. Oceňuji i zahradnické nůžky, ty mně doma skutečně chyběly na úpravu květin a stromků na balkoně. Za mně super a určitě ho doporučuji.
- použity zatím jen nůžky, které jsou ostré. Byl to dárek
- Vynikající poměr výkon/ cena
- Žádná
- Materiál kvalitní uhlîkovà ocel s pochromovánîm
- Součástí sady jsou i zahradnické nůžky,i elektrická zkoušečka do zásuvek
- Nechybí ani malá baterka
Kufřík na první pohled zaujme svým vzhledem,je z pevného plastu a váží pouhých 3.8kg.Po otevření na vás vykoukne spousta nàřádí.Počtem přes 50ks a 70 ks vrutů a hmoždinek.
Materiál kvalitní uhlíková ocel s pochromováním.
Madla jsou v kombinaci černá a růžová,pro kutilky jak stvořená?
Velkým plusem sady je,že obsahuje taky zahradnické nůžky,baterku,i třeba elektrickou zkoušečku do zásuvek.
Má k hodinářské šroubováky,nástrčné hlavice,bity a tak dàle.
Prostě za mě palec nahoru?
- nemá dostatečný podtlak
- netěsnot hadiček
- komplexnost
- akorát do ruky
- široký sortiment a různé velikosti
- doplňkový sortiment - šrouby, zalamovací nože
- i barva - růžovou si chlap těžko přisvojí
- z nůžek vypadlo pérko - ale jde zase nasadit
- v baterce nebyla baterie (ani přoložená), což by asi výrobce finančně unesl
Sada nářadí HOME PINK 128 je opravdu určena ženám a dívkám k drobným opravám v domácnosti. V sadě nechybí například ani malá pilka, nástrčkový klíč, nebo hmoždinky a šroubky - upozorňuji dámy, že hmoždinky jsou také růžové. Pokud byste byly zdatnější, tak si můžete i vyměnit kryt zásuvky, protože je zde i malá zkoušečka, získáte jistotu, že máte vypnutý ten správný jistič. Pokud jste trochu méně zdatné, tak nezoufejte, s touto sadou vás nepošle do háje žádný šikovný soused, kterého požádáte o pomoc. Kladívko například slouží i k vytáhnutí špatně zatlučeného hřebíku. Uříznout můžete i linoleum, kobereček nebo karton - v sadě totiž nechybí ani zalamovací nůž s náhradními noži. Rozrostl se vám fíkus - už netupte své krejčovské nůžky a použijte nůžky na větve. Když vyhodíte nedopatřením pojistky, tak v sadě je i malá baterka, proto je dobré mít tuto sadu při ruce.
použito na brzdy ford a dobrý
- Vse poskládané v praktickém kufříku
- Variabilita
- Preciznost
- Kvalita
- Funkčnost
Sada nářadí Home Pink 128 v krásném praktickém kufříku je velkým pomocníkem v domácnosti i na zahradě. Jeho obsah i černo růžovou barvu ocení nejedna žena či muž.
Mít po ruce kleště, šroubováky, kladívko atd je sen. Nářadí je vyrobeno z kvalitního materiálu. Je odolné proti poškrábání a deformaci. Každá část je propracována do detailů a není co vytknout.
Rukojeť je velmi příjemná do ruky a snadno se s nářadím pracuje
Mohu jen doporučit.
výrobek zatím splňuje mé očekávání
krásný set pro zahradníky
Promazat a chodi uplne skvele, skladne a vysoce funkcni
EXTOL CRAFT 9788
Přidáno: 20. října 2023
(naposledy upraveno 20. října 2023)
Zakoupeno v HobyNaradi.cz
- podařilo se stáhnout řemenici
nic
Zatím jsem použila jen jeden kus ze sady, snad budou všechny dobře "pracovat".
- Kazdy kousek se mi libi skvele padne do ruky a je lehky
- Hodinarsky sroubovak 4ks. Na detske hracky jak delany
- Drapove kladivo uvitam radeji nez zamecnicske
- Svitilna
- Elektrikarska paska a zkousecka
- Pilka je plastova bojim ze o jeji zivotnost
- Prodluzovaci nastavec chybi podle seznamu
- Hodinarsky sroubovak chybi 2ks
- Sada je paradni jen me mrzi, ze vyrobce uvadi v seznamu par veci jinak nez ve skutecnosti jsou
Naradi pro zeny. Ruzova barva odradi muze takze naradi zustava kompletni. Vse co najdete v kufriku se paradne hodi a dokonce jsou soucasti veci, ktere by jste necekali. Jako baterka, elektrikarska paska, zkousecka a pilka. Bohuzel vyrobce v sezmamu uvadi 6ks hodinarskych sroubovaku (soucasti jsou 4ks) a prodluzovaci nastavec (ktery v kufriku nenajdete). Naopak v seznamu neuvadi pilku vcetne nahradnich listu, ktera je soucasti. Za me lepsi varianta s pilkou, ale bohuzel seznam s obsahem kufriku nesouhlasi
- Cena super a výborně drží i s velmi výkonným rázovým utahovákem
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]