Nejnovější recenze ze sekce Sady nářadí do dílny
- dobrá cena
- Ok
- Solidní kvalita za slušnou cenu
- Bohaté příslušenství
- Dobrá cena
- Praktické
spokojenost
- Super cena
- Zalisuje snad všechny druhy konektorů
- Vypadá zpracováním totožně s třikrát dražší konkurenční značkou
ok
- Hodně obsáhlá sada
- Dobrá cena
- Solidní provedení
Sada má stejné rozvržení nářadí jako Parkside z Lidlu tak se jedná možná o výrobce pro Parkside. Cena je také podobná, jen o málo vyšší.
jako pohotovostní kufřík do domácnosti dobré, najde se tam většina toho co člověk potřebuje mít po ruce.
- Větší výběr měděných podložek.
vše OK
GEKO G02575
Přidáno: 27. května 2024
(naposledy upraveno 27. května 2024)
Zakoupeno v MojeDílna.cz
pro amatera opraváře výborný pomocník
Ty redukce nejdou našroubovat do otvoru na svíčky v hlavě motoru, zavit sedí, ale nechce se chytnout. Zkoušel jsem na dvou hlavách.
Funguje, jak má
- super
vhodné do dílny
Koupený produk byl dárkem pro druhou osobu, proto ho nemohu ohodnotit.
- Sada Metabo LPZ 4 Set 601585000 je naprosto úžasná a rozhodně stojí za každou investovanou korunu! Tato sada mě ohromila svou všestranností, kvalitou a výkonem. Jako někdo, kdo často pracuje s různými nástroji, jsem byl nadšený, jak dobře tato sada splňuje všechny mé potřeby.
- Sada obsahuje čtyři různé nástroje, které jsou ideální pro širokou škálu úkolů. Každý nástroj je robustní a odolný, což je znakem vysoké kvality značky Metabo. Ergonomický design zaručuje pohodlné a bezpečné používání, což je obzvláště důležité při dlouhodobé práci.
- Jedním z největších přínosů této sady je její výkonnost. Každý nástroj pracuje s vysokou účinností, což mi ušetřilo spoustu času a námahy. Navíc jsou nástroje velmi snadno ovladatelné a rychle připravené k použití, což oceňuji při každodenním používání.
- Dalším skvělým aspektem je kompaktní a praktické balení, které usnadňuje skladování a přenášení sady. Ať už pracuji doma, v dílně nebo na stavbě, mohu mít všechny potřebné nástroje vždy po ruce.
- Celkově jsem s Metabo LPZ 4 Set 601585000 maximálně spokojený. Tuto sadu bych vřele doporučil každému, kdo hledá spolehlivé, výkonné a kvalitní nástroje. Metabo opět nezklamalo a přineslo produkt, který je skutečně špičkový!
- Nic!!!
Dobrý pomocník, poměr kvalita cena přijatelná. Určitě něco vydrží, rozumným zacházením. Zatím použito dvakrát a bez změn únavy materiálu.
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »