Nejnovější recenze ze sekce Sady nářadí do dílny

QUATROS QS80177

QUATROS QS80177

Ověřený zákazník MojeDílna.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 21. října 2024

(naposledy upraveno 21. října 2024)

Zakoupeno v MojeDílna.cz

• spolehlive
Kraft&Dele KD327

Kraft&Dele KD327

Ověřený zákazník Tomido Štefan

Přidáno: 19. října 2024

(naposledy upraveno 19. října 2024)

Zakoupeno v Tomido

Doporučuje produkt

Produkt som si vybral pre použitie pri svojej práci. Doporučujem ho osobám, ktorí sa zaoberajú prácou autoklampiar.

Yato YT-06891 160 ks

Yato YT-06891 160 ks

Ověřený zákazník Alza.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 18. října 2024

(naposledy upraveno 18. října 2024)

Zakoupeno v Alza.cz

Fieldman FDG 5002-54R

Fieldman FDG 5002-54R

Ověřený zákazník F-store.cz Boďa

Zakoupeno v F-store.cz

Doporučuje produkt
  • vše co potřebuji k práci při údržbě domu je při ruce.

Kdo provádí údržbu bytu nebo dmu, ocení takové vybavení nářadí, které je uloženo v kufříku. Prostě výborné.

KRAFT&DELE KD10596

Knipex 00 21 06 HK S

Ověřený zákazník Knipex-eshop.cz Kousmen

Zakoupeno v Knipex-eshop.cz

Doporučuje produkt
  • dobrý výběr základního nářadí
  • účelné zpracování vnitřku, pohodlné uložení nářadí
  • možnost doplnění dalšího nářadí
  • dobrá kvalita nářadí

FIELDMANN FDG 5021-114R

Ověřený zákazník Fieldmann.cz Ověřený zákazník

Zakoupeno v Fieldmann.cz

Doporučuje produkt

Sháněl jsem sadu nářadí pro domácnost.
Tato sada obsahuje většinu nářadí používanou na malé opravy v domácnosti i proto jsem si ji vybral.
No a je dobrý poměr cena/kvalita

GEKO G01167

GEKO G01167

Ověřený zákazník Autodíly PEMA Vláďa

Přidáno: 16. října 2024

Zakoupeno v Autodíly PEMA

Doporučuje produkt
  • Potřebná kompletní sada s běžně používanými díly
  • Příznivá cena

Ověřený zákazník Testuj.to Rudolf

• Plastová vnitřní vana
  • Ergonomické držení
  • Magnetická vodováha
  • Možnost kombinaci s kufry L-boxx
  • Kvalita
  • Těžší brašna

Tato sada ručního nářadí od firmy Bosch opět nezklamala výborné zpracování a ergonomické držení.Brašna je výhodou plastová vnitřní vana a držák na kufry Bosch L-boxx,protože si vezmete brašnu kde máte ruční nařadí zacvaknete ji na jakýkoliv kufr L-boxx Bosch dáte přes rameno a můžete vyrazit.Vodováha je magnetická, takže pokud máte něco kovového jednoduše přiložíte váhu a ta sama drží.Kladivo,šroubováky,nůž,klešte velice kvalitní tak jako jsme už od Bosche zvyklí.

Ověřený zákazník Testuj.to Martin

• Prostorná a lehká brasna
  • Pevné dno
  • Ideální hmotnost kladiva
  • Sada neobsahuje metr
  • Poměrně krátká vodovaha

Sadu jsem chtel především kvuli pekne, bytelne, lehké a dobre zpracované brasne. má pevné plastové dno a dlouhý popruh přes rameno. Ocenuji mnoho kapes a základní sadu nářadí. Kladivo má ideální hmotnost a gumovou rukojet. Vodovaha by mohla byt delší, ale zase ma silny magnet, drzi dobre. Využil jsem a vyuzivam při stavbě dětského hriste a praci na domě. Postradal jsem akorát metr, který v sade není a mohli by ho tam zařadit.

Ověřený zákazník Testuj.to Tomáš

• Kvalitní materiály
  • Funkční
  • Promyšlené
  • Líbivé
  • Profi
  • Není nejlevnější, ale stojí to za to.

Šroubováky, cvikačky,imbusy, dobré uchopení, drží, můžete šroubovat jednou rukou, cvikačky dobré uchycení,zkusil jsem zinkový vrut, nepraskly,dali to.Kladivko ergonomické, vodováha všechny úhly,s magnety, nůž přímo vynikající. Zatížení 23 kilo,popruh na rameno plus click systém ke kufrům, výstražné prvky, spodní masivní dno, úchop tvrdý plastový,ale nezničí se,tomu lze říct, kvalitní brašna na nářadí.Tato startovací sada je pro jakékoliv začátky dobrým základem. Celkově, označení Bosch profesionál je na místě,z nářadím je pohodová práce,trochu dovybavit,pro elektro- údržbu , třeba,jak stvořené.

Ověřený zákazník Testuj.to Ladislav

• Kvalitní material
  • Dobrý úchyt
  • Obal na zip
  • Chybí nástavec na bity
  • Chybí odlamovací nůž

Praktická sada na zahradu i do dílny. Sada obsahu základní díly, mezi které patří: sada bitů, kladívko, vodováhou, šroubovák, šídlo, kleště, metr a tužku. Díky jsou vyrobeny z kvalitního materiálu a díky ergonomické konstrukcí skvěle padne do ruky. Sada jsem využil pro výrobu udírny a krmítka pro ptáky.

Ověřený zákazník Testuj.to Jakub

Doporučuje produkt
  • Mnoho poutek a přihrádek pro přehledné uspořádání
  • Upevňovací svorky kompatibilní se systémem L-Boxx
  • Nosnost až 23 kg
  • Kvalita jednotlivých položek
  • Tvrdý plast na dně a ze stran
  • Popruch přes rameno
  • Nemám co vytknout

Výbava sady od firmy Bosh je naprosto perfektní, sada přišla krásně zabalená tak aby se nářadí nic nestalo. Každý produkt byl zabalený zvlášť ve vlastní krabičce. Sada obsahuje tři šroubováky, kobercový nůž plus náhradní nože k tomu, dále ještě sada imbusů, kladivo a štípací kleště, ještě krásná malá vodováha. Výhoda je popruch na rameno. Největší výhoda je, že je k tomu super Bosch Professional Brašna na nářadí GWT 20, výhoda je že má zpevněné dno i boky aby to vydrželo nárazy. Kvalita jednotlivých produktů je něco na co si nemůžu absolutně stěžovat, u vodováhy jsem nadšený z toho že je magnetická. Šroubováky za mě nemají chybu, imbusy mají výbornou kvalitu, zatím jsem žádný nezničil. Jako výhoda pro mě je mnoho poutek a přihrádek pro přehledné uspořádání.
Sadu jsem využil zatím ke sestavení drobného nábytku do dílny. Velké plus je nosnost a to až 23 kg. Výhoda je také, že box má upevňovací svorky kompatibilní se systémem L-Boxx

Ověřený zákazník Testuj.to Libor

• praktická velikost
  • ergonomie
  • kvalita materiálů
  • nenašel jsem

Ideální sada pro použití v domácnosti. Vše co potřebujete na základní opravy najdete v příjemně uspořádaném kufříku. Ergonomicky je dobře vyřešeno jak kladivo, kleště , ale i násadový šroubovák. Metr má zarážky po obou stranách a vodováha má ideální rozměry do domácnosti. Velkým plusem je tužka na značení na různé materiály. Na Bitech se s materiálem nešetřilo (v pohodě zvládnou i práci s pomocí AKU vrtačky) . Kufřík nezabere moc místa a při nošení nářadí nevypadává z úchytů. Za mě velká spokojenost a určitě doporučuji .

Ověřený zákazník Testuj.to František

• Kvalitně zpracované
  • Praktické pouzdro
  • Nenašel jsem

Skvělá sada základního nářadí v praktickém pouzdře od tradiční značky Bosch kterou mám jako dárek pro syny - každý dostane jednu, takže předpokládám že jim dlouho vydrží, do budoucna třeba do prvního bydlení, jednou přitlučou hřebík pro fotografii své rodiny atd...

Ověřený zákazník Testuj.to Robert

• Přenosná schránka
  • Obsažené nářadí
  • Nářadí dobře padne do ruky
  • Šroubovák má tendenci prokluzovat v ruce

V praktické přenosné schránce na nářadí se nachází kladivo, svinovací metr, vodováha, šroubovák s vyměnitelnými bity, kombinované kleště a označovač. Vyzkoušel jsem již kladivo, šroubovák, metr a kleště. S vyzkoušeným nářadím se pracovalo velmi dobře. Jen k šroubovák byla tendence proklouznutí v ruce, protože řadový gumová část úchopu šroubovák je z tvrdší gumy, která tolik k ruce nepřilne. Nářadí jsem využil jak pro běžnou práci, tak při demontáži a montáží IT techniky. Kvalita provedení nářadí je na vysoké úrovni a pokud dostoji značně, která je zaštiťuje, tak budou sloužit mnoho

Compass Sada klíčů 14, 16, 21 mm 09401

Compass Sada klíčů 14, 16, 21 mm 09401

Ověřený zákazník Promistry.cz Ověřený zákazník

Zakoupeno v Promistry.cz

Dobrý.

Ověřený zákazník Testuj.to Jiří

Doporučuje produkt
  • pevná a velká brašna pro uložení i větších klíčů a hasáků
  • množství přihrádek pro uložení i drobného nářadí
  • trochu vyšší hmotnost, ale je to daň za pevnost a nosnost

Jako profesionál musím ocenit kvalitní materiál brašny, který zaručuje dlouhodobou životnost i při každodenním použití.
Množství poutek a kapes zajišťuje přehledné uložení veškerého potřebného nářadí a příslušenství k němu.
Nářadí v sadě vypadá kvalitně, třeba kladívko je absolutně nezničitelné, z jednoho kusu kovu.

GEKO G01811

GEKO G01811

Ověřený zákazník Profigaráž.cz Ověřený zákazník

Zakoupeno v Profigaráž.cz

Doporučuje produkt

kvalita a práce s raznicemi přesná

Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí 1 2 [ 3 ] 4 5...25